Tuga,bol i razocarenje:Dani koji slede ce ovim znacima biti jako bolni!

Tuga,bol i razocarenje:Dani koji slede ce ovim znacima biti jako bolni!

2. Maja 2023 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama teski dani, nazalost, ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka…

 

  LAV

Vi ste znak koji dobro zna sta je to tuga. Ono sto vama posebno smeta i sto vas posebno boli je to sto ste sami krivi za svoje stanje. Vi ste znak koji zna da voli, vi ste znak koji je imao ljubav i srecu ali ste zeleli jos i jos…  Ono sto moramo da kazemo jeste da ste znak kojem sada slede dani za kajanje. Mnogo ste toga mogli da imate ali ste zeleli jos i jos, i uvek nesto novo, i sada su prosto dosli dani kada vas je kajanje stiglo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Doci ce do toga da saznate da je osoba o kojoj mastate digla ruke od vas, jednom za sva vremena. Stvar je u tome sto je ona pronasla nekoga ko ce je voleti svim srcem i ko ce biti spreman da joj svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. To je ono sto ce vama slomiti srce. Ukratko receno, vi cete tek tada shvatiti da ste mogli imati bas sve, ali da vam je bilo malo…

Ceka vas tuga i razocarenje, jer cete tek onda kada shvatite da je vasa voljena osoba ponovo srecna, zeleti da vratite vreme i da je ponovo imate kraj sebe.To nece biti moguce i sa tim morate da se pomirite, zeleli vi to ili ne.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2