Dnevni ljubavni horoskop za 7.maj:Bitno je da neko slusa svoj razum!

Dnevni ljubavni horoskop za 7.maj:Bitno je da neko slusa svoj razum!

6. Maja 2023 0 By Dejana

VAGA

Konacno su pred vama dani za ljubav. Samo morate znati da je vazno da cinite onako kako vam nalaze vase srce. Vi ste neko ko ima stav i ko zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Slede vam lepi dani.

 

SKORPIJA

Samo nemojte dozvoliti da vam drugi pricaju kako cete ziveti i koga cete voleti. Bice ovo dani za pravu ljubav. Posle niza suza i razocarenja, vama sledi period kada cete napokon pronaci svoju srodnu dusu. Dani za novi pocetak.

 

STRELAC

Ovo ce biti dan za ljubomoru. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da niste u pravu. Vi ste voljeni, vi imate kraj sebe nekoga ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Mislite o tome jer iznenadjenja konacno slede.

 

JARAC

Morate da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska na svaki moguci nacin. Samo ostanite ono sto jeste i fokusirajte se na svoje zelje. Ljubav ce vam biti drugo ime.

 

VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili  ono do cega vam je stalo. Dakle, bice ovo dan za pravu ljubav. Mislite o svemu i nemojte odustajati od onog sto ste zasluzili. Bice ovo dani kada je i nemoguce moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Bitno je da ne odustajete od onog do cega vam je stalo. Vi ste neko koga cekaju velike promene. Samo cinite u periodu koji sledi ono sto kaze vas razum. On je ovog puta u pravu, ma kako se vama trenutno cinilo…

Stranice: 1 2