Tokom jula,ovi znaci ce saznati da ih bivsa ljubav jos uvek voli!

Tokom jula,ovi znaci ce saznati da ih bivsa ljubav jos uvek voli!

2. Jula 2023 0 By Dejana

Vreme je za promene. Moramo da kazemo da nema sumnje da ce nekome uslediti jedan jako zanimljiv period.

 

  OVAN

Tokom jula, vi cete biti znak koji ce saznati da je voljen. To je jako vazno da kazemo. Doci ce do toga da vam se javi neko iz vase proslosti. Nema nimalo sumnje da jedna osoba iz vase proslosti i dalje misli na vas. Probala je mnogo toga ne bi li vas zaboravila, ali ono sto je izvesno jeste da je shvatila da vas voli. Da ste jedino vi njena sreca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Dakle, ako osecate isto, ako je vama stalo koliko i toj drugoj osobi, onda jednostavno treba da razmislite o tome da date novu sansu. U tome nema nista lose. Zapravo, naravno da ne treba da prastate tek tako, ali ono sto moramo da kazemo jeste da se cini da je ta osoba iskrena i da joj je iskreno stalo. Sve ostalo je sada ipak samo na vama. Ipak, ovo vrlo lako moze da bude mesec pomirenja. Sve ostalo je zaista samo na vama.

 

  RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada ce ljubav da pobedi.

Vi ste neko ko ume da voli svim srcem i ko je  zbog ljubavi mnogo patio ali sada vam sledi nova sansa za srecu i nova ljubav. I emocije ce svakako da pobede, jer kada je ljubav prava onda se sve u zivotu isplati. I preci preko ponosa i zaboraviti na ego, i sve sto ide uz to. Razmislite i bice vam jasno sta je u ovom trenutku za vas najbolje. Pomirenje je svakako moguce, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je odluka zaista samo na vama. Neka vase srce odluci sta je ono sto je za vas najbolje jer je sve ostalo samo na vama. Ovog puta ponosu i egu nema mesta. Put do vase srece je cist, pitanje je samo da li ste vi spremni da hodate ka njoj. Tokom jula zaista slede lepa desavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Jul ce biti mesec kad vam sledi poziv od nekoga iz proslosti. Da li cete toj osobi dati sansu ili ne, to je samo na vama. Ali, treba da znate da je ta osoba iskrena. Da vas voli i da nema nimalo sumnje da je spremna da vam u svemu bude oslonac i podrska.

Itekako ono sto je bivse moze da postane sadasnje,a sve ostalo je na vama. Da li ste u stanju da oprostite, da li je to ono sto zelite, to je samo na vama. Odluka ce biti donesena u svakom slucaju.

Ipak, moramo da kazemo, oboje morate da razmislite o tome. Sta je ono sto zelite, i sta je zapravo ono sto vam za srecu treba. Ako postoji neko o kome mastate sada je pravo vreme da to i kazete i da znate da ponos nema ulogu kada je u pitanju ljubav.

Vazno je da naglasimo da jul moze biti mesec za pomirenje. Sve moze da se promeni na bolje, ako vi to zelite.Tokom jula je mnogo toga moguce.