Dnevni ljubavni horoskop za 22.avgust:Bitno je da znate da ce neko dobiti dokaz ljubavi!

Dnevni ljubavni horoskop za 22.avgust:Bitno je da znate da ce neko dobiti dokaz ljubavi!

20. August 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da se zapitate sta je ono sto zapravo zelite. Da li imate u planu da prastate nekome ko vas je povredio, da li to uopste zelite, to je sve samo na vama… Samo nemojte davati laznu nadu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vi ste znak kojem ce ovaj utorak doneti jako lepe vesti. Cini se da vam se konacno osmeh vraca na lice. Nema sumnje da vi bas to i zasluzujete.

 

 STRELAC

Jedna osoba iz vase blizine prema vama gaji jake emocije. To je ono sto moramo da kazemo. Sve ostalo je na vama,ali je jasno da toj osobi treba da date priliku. Naravno, ukoliko vam je iskreno stalo, nemojte nikome davati laznu nadu.

 

 JARAC

Vreme je da smanjite svoja ocekivanja. Vi zelite mnogo toga,sto je prosto nerealno i nemoguce. Da bi ljubav opstala oba partnera moraju da se bore. Ne postoje veze koje su savrsene, postoje amo parovi koji se bore da one to budu.

 

 VODOLIJA

Vama ce danas ljubomora biti jako veliki problem.To je zato sto voljenu osobu ludo volite. Strah vas je da bi ste mogli da ostanete bez nje. Ali, isto tako, vi ne shvatate da je gubite iz dana u dan zbog svojih sumnji.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo kada je ovaj dan u pitanju jeste da cete vi biti miljenik sudbine. Doci ce do toga da vam neko na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Razmislite o tome. Treba toj osobi da date priliku jer ju je zasluzila.

Seiten: 1 2