Tokom ove nedelje: Desavanja koja slede do 28.avgusta ce biti burna i zanimljiva!

Tokom ove nedelje: Desavanja koja slede do 28.avgusta ce biti burna i zanimljiva!

20. Augusta 2023 0 By Dejana

 Pocela je jos jedna sedmica avgusta. Ovaj horoskop otkriva sta sledi tokom iste.

 

 OVAN

Tokom ove sedmice ce doci do toga da se neke zelje ostvare. To je ono sto moramo da naglasimo. Posvetite se sebi, jer imate prava na to. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu,a sve ostalo je na vama.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce doci do toga da se uverite da  vas neko voli. Da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uzivajte u svemu sto sledi.

 

 BLIZANCI

Tokom ove sedmice cete dobiti priliku da ispravite neke svoje greske. Vama je jasno gde ste pogresili ali sada su pred vama dani tokom kojih sve moze da dodje na svoje. Nemojte odustajati od onog sto jeste, ali nekad morate reci “izvini”.

 

RAK

Tokom ove sedmice ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Moze se reci da cete vi biti najsrecniji znak u sedmici pred nama. Kao neko ko je prosao mnogo toga, nema nimalo sumnje da sledi period kada ce karma da odradi svoje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ovo ce biti sedmica tokom koje cete mnogo misliti na  nekoga iz svoje proslosti. Sansa da se vreme vrati i da ta osoba ponovo bude kraj vas ne postoji. Zato vam jedino ostaje da se pomirite sa svim tim i da krenete dalje.

 

 DEVICA

Ovo ce biti dani tokom kojih nece doci do velikih promena u vasem zivotu.Vrlo je vazno da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Neko je spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2