Tokom ove nedelje: Desavanja koja slede do 28.avgusta ce biti burna i zanimljiva!

Tokom ove nedelje: Desavanja koja slede do 28.avgusta ce biti burna i zanimljiva!

20. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Odlicno cete biti raspolozeni. Sada vam slede dani kada ce neke zelje konacno da se ostvare. Posvetite se sebi i uzivajte. Ako ste sada slobodni moguce je da ce doci do toga da se desi susret koji moze biti ljubav na prvi pogled.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Nema razloga da ocajavate. Sada vam mozda nista ne ide kako treba ali imajte na umu da sve moze da se promeni u danima koji su pred nama. Nemojte odustajati od onog sto naumite vec slusajte svoje srce.

 

STRELAC

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam to dokaze na delu. Vi ste znak koji je zeljan ljubavi i sada su konacno pred vama dani za emocije. Voljeni ste, postoji neko ko ce vam to dokazati. Uzivajte.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani za ljubomoru. Ne znate sta da radite jer se nikada niste tako osecali. Stvar je u tome sto voljenu osobu volite previse i sto vas je strah da bi mogla otici od vas. No, gubite je i svojim nepoverenjem…

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se neke zelje ostvare. Vi cete biti znak koji ce tokom ove sedmice napokon dobiti ono o cemu je mastao. Posvetite se sebi i uzivajte u onome sto sledi. Neko je spreman da vam bude podrska.

 

 RIBE

Odlicno cete biti raspolozeni u danima pred nama. Ovo ce biti sedmica tokom koje ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Slusajte svoje srce i pustite da vas ono vodi kroz zivot. To je najbolje sto mozete.

Stranice: 1 2