Jer si volela pogresne, jer si srce dala onom ko ga je slomio… Jer ne verujes da ce doci pravi…

Jer si volela pogresne, jer si srce dala onom ko ga je slomio… Jer ne verujes da ce doci pravi…

13. September 2023 0 Von Dejana

Ti si zena koja je uvek volela pogresne i nije ni cudo sto si ponekad tako slaba i ranjiva i sto imas zelju da zaboravis da ljubav postoji.

Treba da znas da ce doci onaj koji je pravi. Mozda se to nece desiti za dan ili dva, mozda ce ti trebati meseci ili godine da zaboravis ali znaj da se jednom hoce desiti. I onda ces spoznati sta je to prava ljubav i naci ces u toj svojoj divnoj dusi snage da krenes dalje.

Jednom ce doci neko ko ce umeti da ti pridje. Da te voli na nacin na koji si oduvek zelela i htela i na nacin na koji zasluzujes.

Jednom… A do tada moras u svom srcu i svom telu, u dusi svojoj, da nadjes samo snage da krenes dalje jer je pravo vreme za to. I da imas na umu da nema tog muskarca koji je vredan da zbog njega izgubis sebe i dignes ruke od svega onoga sto te srecnom cini.

Jednom ces izaci iz svega ovog kao pobednik i smejaces se sto si mislila da ti sreca nije sudjena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jednom ces reci da si zahvalna sto si srela pogresne jer si pronasla onog koji je pravi. A kada upoznas one koji ti slamaju srce lako je zavoleti onog ko ce umeti da ti ga izleci. Jednom.

A do tada samo ostani ono sto jesi i ne daj bas nikome na svetu da ti prica kako ces ziveti. Neka tvoje odluke budu tvoje odluke i neka tvoj zivot bude samo tvoja stvar. Samo nauci da stegnes srce i odes od onih koji te ne cene i ne postuju. Od onih koji te ne zasluzuju. Takvih je mnogo, pravih je oduvek malo…

Seiten: 1 2