Dnevni ljubavni horoskop za 23.septembar:Subota donosi pravu ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za 23.septembar:Subota donosi pravu ljubav!

22. Septembra 2023 0 By Dejana

Vazno je da znate da dolaze dani za ljubav, za promene i za iznenadjenja.

 

 OVAN

Subota ce biti dan kada vas ocekuju velike promene. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da vam se okrene kolo srece i da dobijete ono o cemu ste mastali. Samo slusajte svoje srce jer ono zna sta vam treba. Razmislite o tome.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se okrene kolo vase srece. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, znajte da tek moze sve doci na svoje.

 

BLIZANCI

Ljubav vam kuca na vrata. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala.Sve ostalo je na vama. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Nemojte ocekivati previse.

 

 RAK

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. Neko iz vase proslosti prema vama gaji posebnu vrstu emocija. Da li cete toj osobi dati sansu ili ne, to je na vama. Ali, treba da znate da je ona iskrena i da joj je iskreno stalo. Posvetite se sebi.

 

 LAV

Konacno i vama sledi dan za emocije. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte mariti za tudja misljenja vec uzivajte u onome sto vec imate. Bice ovo dan za velike promene kada se osmeh vraca na lice.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Subota koja je pred nama ce biti prilika za emocije. Dakle nemojte ocekivati mnogo ali uzivajte u onome sto vec imate. Bitno je da znate da su sada pred vama dani za veliku promenu i da treba da idete korak po korak ka svom cilju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2