Ljubavni mesecni horoskop za oktobar ,Jarci osecaju pojacanu strast i privlacnost prema partneru.

Ljubavni mesecni horoskop za oktobar ,Jarci osecaju pojacanu strast i privlacnost prema partneru.

22. Septembra 2023 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april): Ovog meseca, Ovnovi bi mogli biti skloni avanturama i strastvenim susretima. Mogli biste osetiti veću privlačnost prema nekome ili ponovo otkriti strast u postojećoj vezi.

 Bićete spremni da preuzmete inicijativu i donesete hrabre odluke u vezi.

Ovnovi su po prirodi strastveni i tokom oktobra osetićete pojačanu strast i uzbuđenje u ljubavnom životu. Vaša energija i entuzijazam mogu privući pažnju potencijalnih partnera ili oživeti postojeću vezu.

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi će verovatno biti fokusirani na dublje povezanosti i stabilne odnose. Ovo može biti dobar period za razgovor o osećanjima i razumevanju partnera na dubljoj emocionalnoj razini. Ovo je dobar mesec za izgradnju temelja i uspostavljanje dubljih emocionalnih veza. Ponekad, vaša direktnost i impulsivnost mogu izazvati nesporazume ili konflikte u odnosima.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci mogu biti vrlo društveni ovog meseca i mogu uživati u razgovorima i flertu. Vaše komunikacijske veštine bi mogle biti važne u izražavanju želja i potreba u ljubavnim odnosima. Flert i zabava će biti važni, ali možete se suočiti s neodlučnošću u vezi.Važno je raditi na taktičnijoj komunikaciji sa partnerom kako biste izbegli nepotrebne konflikte.

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Rakovi će verovatno biti vrlo emotivni i vezani za dom i porodicu ovog meseca. Izgradnja stabilnosti i sigurnosti u vezi može biti važan fokus. Bićete vrlo emotivni i duboko povezani sa svojim partnerom.Otvorite se za nova poznanstva i budite spremni na avanture.

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

LAVovi će možda želeti da budu u centru pažnje i tražiti strast i romansu. Fokusirajte se na održavanje iskre u vezi i izražavanje svoje kreativnosti. Bićete vrlo romantični i želećete uživati u luksuzu i zadovoljstvima života.

Ako ste slobodni, oktobar će vam doneti priliku da upoznate nekoga ko vas zaista uzbuđuje.

Devica (23. avgust – 22. septembar):

 

Device će verovatno biti usredsređene na praktične aspekte ljubavnih odnosa, kao što su harmonija domaćinstva i organizacija. Partnerstvo i saradnja bi trebali biti važni ovog meseca. Fokusiraćete se na rešavanje problema i poboljšanje efikasnosti odnosa. Ako ste u vezi ili braku, možete očekivati promene u dinamici odnosa.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage će verovatno biti fokusirane na ravnotežu i harmoniju u ljubavnim odnosima. Važno je da se izraze osećaji i potrebe na diplomatski način kako bi se izbegli konflikti.. Bićete spremni da radite na kompromisima i izbalansiranju svojih potreba s potrebama partnera.Oktobar može biti dobar mesec za lični razvoj i rad na samopouzdanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2