Ljubavni mesecni horoskop za oktobar ,Jarci osecaju pojacanu strast i privlacnost prema partneru.

Ljubavni mesecni horoskop za oktobar ,Jarci osecaju pojacanu strast i privlacnost prema partneru.

22. Septembra 2023 0 By Luca

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije mogu iskusiti intenzivne emocije i strasti ovog meseca. Otvorena i iskrena komunikacija mogu biti ključni za održavanje bliskosti u vezi.Intimnost vam je veoma vazna tema.Ako su postojali nesporazumi ili konflikti u prošlosti, sada je vreme da ih rešite otvorenom komunikacijom.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će možda želeti više slobode i avanture u svojim ljubavnim odnosima. Otkrivanje novih stvari zajedno i otvorenost prema novim idejama može biti važno. Bićete otvoreni za nova iskustva i spremni da istražujete svet s partnerom. Ako imate nesigurnosti ili strahove koji utiču na vašu sposobnost da volite i budete voljeni, sada je vreme da se bavite tim aspektima.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi će možda biti fokusirani na postizanje stabilnosti i sigurnosti u svojim vezama. Ovo je dobar period za planiranje budućnosti zajedno i postavljanje zajedničkih ciljeva. Bićete praktični i fokusirani na ostvarenje zajedničkih ciljeva.Tokom oktobra, Jarci će osećati pojačanu strast i privlačnost prema svom partneru ili prema potencijalnim partnerima ako su slobodni. Osećaćete se emocionalno povezano i intimno sa svojim partnerom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije će verovatno biti vrlo društvene i otvorene za nove ljubavne mogućnosti. Budite spremni da se povežete s novim ljudima i istražite nove načine ljubavi i veza.Bićete spremni da eksperimentišete i prilagođavate se promenama u vezama.

 

Ribe (19. februar – 20. mart): Ribe će možda biti vrlo intuitivne i emotivne ovog  meseca. Bićete vrlo empatični i spremni da se potpuno posvetite svojoj ljubavi.Ljubav je ona za sta vi zivite i to vam je nit koja vas vodi kroz ovaj mesec.Mogli biste se zaljubiti brzo i intenzivno.

Stranice: 1 2