Dnevni horoskop za 23.septembar:Subota ce doneti lepa desavanja!

Dnevni horoskop za 23.septembar:Subota ce doneti lepa desavanja!

22. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vazno je da imate na umu da ce ova subota biti dan za velika iznenadjenja. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bitno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Mnogo toga moze da dodje na svoje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacni cete biti blizu svog cilja. Dakle sledi vam dan kada zelje mogu da se ostvare. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Nekome ste jako vazni i dragi. Treba da mislite o tome sta radite.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Dakle bice ova subota dan za prave emocije. Postoji neko ko je spreman da vam bude podrska u svemu. Samo se fokusirajte na ono sto zelite i slusajte svoje srce. Ono zna sta vam treba.

 

JARAC

Konacno su pred vama dani za emocije. To je jako vazno da kazemo. Postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od svojih planova. Sledi vam niz lepih desavanja i sreca o kakvoj ste mastali.

 

 VODOLIJA

Konacno, subota ce biti dan za pravu ljubav. Ali je vazno da imate na umu da ce sve doci na svoje. Vazno je da ne dizete ruke od onog sto naumite. Itekako cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja u danima pred nama.

 

 RIBE

Jako je vazno da smanjite svoja ocekivanja. Nekome ste jako vazni, neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska i rame za plakanje.Ali cini se da vi ocekujete previse. Mozete dobiti onoliko koliko date.

Stranice: 1 2