Dnevni ljubavni horoskop za 29.septembar:Petak moze biti dan kada zelje postaju stvarnost!

Dnevni ljubavni horoskop za 29.septembar:Petak moze biti dan kada zelje postaju stvarnost!

28. September 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme da vam se zelje ostvare.  Ovo ce biti sjajni dani za vas i pred vama su dani za pravu emociju i cistu ljubav. Uzivajte u svemu sto sledi. Zasluzili ste to, razmislite o svemu.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli. Neko ko ce vam u danu koji je pred nama dokazati svoju ljubav na pravi nacin. Nemojte dizati ruke od onog sto naumite. Nemojte zaboraviti da ste iskreno voljeni!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Bitno je da idete u korak ka svojim zeljama. Da se ponasate u skladu sa situacijom. Postoji neko o kome mnogo mislite i treba da znate da je ta osoba iskrena. Da bi itekako mogla i znala da vas usreci. Ostalo je samo na vama.

 

 JARAC

Moramo reci da je doslo vreme da dobijete sve ono o cemu ste mastali.Vama ce ovaj petak biti idealan za ljubav. Ostanite ono sto jeste i slusajte svoje srce. Bitno je da idete ka svom cilju i da znate sta je ono sto vam za srecu treba.

 

 VODOLIJA

Konacno, emocije na delu. Bitno je da znate da cete dobiti sve ono o cemu ste mastali. Neko vam je odan, iskren, neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, emocije su vam jako naglasene.

 

 RIBE

Petak koji je pred nama ce biti prilika da se zelje ostvare.Dakle sve ostalo je na vama i nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje.

Fokusirajte se na svoje zelje i potrebe ovog puta.

Seiten: 1 2