U danima pred nama,ovim znacima sledi totalni preokret:Cuda ce biti moguca za ova tri zodijaka!

U danima pred nama,ovim znacima sledi totalni preokret:Cuda ce biti moguca za ova tri zodijaka!

14. Oktober 2023 0 Von Dejana

 

 STRELAC

 

Dragi strelcevi, vreme je da razmislite o svojim ciljevima i ambicijama. U danima koji su pred nama vama sledi poslovna promena. Cinjenica je da vi sada zelite mnogo vise od onog sto imate. Ili,od onog sto zasluzujete. Mozda cete osetiti potrebu za promenom u svojoj karijeri. Mozda vam prosto nije lepo tu gde jeste,mozda smatrate da zasluzujete mnogo bolje. Sada je pravi trenutak da istrazite nove mogucnosti i razmislite o svojim snovima. Vasa komunikativnost ce biti kljucna, pa se otvorite prema drugima i razgovarajte o svojim idejama. Mozda cete doziveti neocekivane susrete i prilike koje ce vam pomoći da napredujete. Ne bojte se izazova, jer ce vam se trud isplatiti.

Vi ste znak koji ce dobiti sansu da napreduje i mozda cete misliti da niste dorasli zadacima koji vam sledi. No, vi ste znak koji je sposoban za mnogo toga tako da cete sigurno i napredovati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   RIBE

Drage ribe, u danima koji su pred nama nista nece biti lako. Vi ste znak koji ima stav, i moramo da kazemo da slede promene koje vi sada ne ocekujete.

Pre svega ce doci do toga da se u vas zivot vrati jedna osoba iz vase proslosti. Da li ste spremni da se vracate na staze na kojima ste vec bili, da li ste spremni da se prastate, to je sve na vama.

No, treba da znate da se nikada ne isplati pomiriti se sa nekim, a da pri tome obe osobe nisu spremne da rade na vasem odnosu. Da morate i vi i druga osoba da pristanete pre svega na kompromis. Da se menjate…

Ono sto treba da znate jeste da ljubav koja postoji medju vama jeste prava ali da ljubav nikada nije dovoljna.

Vazno je da ne dizete ruke od onog sto naumite vec da budete iskreni u svojim namerama i planovima. I da i vi i druga osoba budete svesni da je zivot jedan, i da vredi preci preko nekih nacela ako je to put koji nas vodi ka nasoj sreci…

 

Seiten: 1 2