Desavanja i ljubav:Neko ce doci do svog cilja, a nekome ce srce biti slomljeno!

Desavanja i ljubav:Neko ce doci do svog cilja, a nekome ce srce biti slomljeno!

23. November 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Konacno je doslo vreme za srecu. Sve ostalo je samo na vama. Imajte na umu da je moguce da cete uspeti u svojim namerama i da ste znak kojem sledi jedan jako lep susret. Razmislite o tome, sve ostalo tek moze da usledi. Cuda ce biti moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je sada na zadnjem mestu. Kao da niste spremni za nove emocije i to je u redu. Imate niz ponuda. Mnogi se zanimaju za vas ali ste stava da vam je sada lepo u svojoj kozi. Ne morate imati nikoga da bi ste bili srecni.

 

STRELAC

Jako je vazno da kazemo da je ovo odlicno vreme za ljubav. Ali, nemojte se vracati na stare staze. U tom slucaju ne mozete i necete biti srecni. Morate da gledate unapred jer itekako postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Neko iz vase blizine, ne iz vase proslosti.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za srecu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Razmislite o tome. Vazno je da budete ono sto jeste i da slusate glas svog srca. Ono ce umeti da prepozna sta je za vas najbolje.

 

 VODOLIJA

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je jako vazno da kazemo. Doci ce do toga da se neke zelje ostvare i cini se da cete uspeti u svojim namerama brze nego sto mislite. Nemojte razmisljati o tome sta ko misli…Vi ste posten covek.

 

 RIBE

Jako je vazno da ne dizete ruke od onog sto naumite. Bice ovo dani za vas i za vasu srecu. Ostanite ono sto jeste i cinite onako kako vam nalaze vase srce. Ono zna sta je za vas najbolje i sve ostalo je samo na vama. Razmislite o tome.

Seiten: 1 2