Vladavina Strelca je pocela:Ovo su promene koje je donela svakom zodijaku!

Vladavina Strelca je pocela:Ovo su promene koje je donela svakom zodijaku!

23. November 2023 0 Von Dejana

Jos jedna vladavina strelca je pocela. U periodu do 21.decembra moze mnogo toga da se promeni, neko bi konacno mogao doci do svog cilja.

 

 OVAN

Vladavina strelca vama donosi pravu ljubav. To je jako vazno da kazemo. Neko ste ko ce moci da kaze da je upoznao osobu koja ce vas usreciti na jedan poseban nacin. Prepustite se i uzivajte, imate prava na to bez imalo sumnje.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. On vas voli iznad svega. Sve ostalo je na vama ali nema sumnje da bi mogao da vas usreci na jedan poseban nacin. Nemojte odustajati od onog sto naumite, cuda ce biti moguca.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da idete ka svom cilju. Bice ovo dani za velike promene i vi ste znak kojem sledi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Nemojte odustajati od onog sto naumite, mogli bi ste uspeti u onome do cega vam  je najvise stalo.

 

 RAK

Konacno cete doci do svog cilja. Sve ostalo je na vama. Vazno je da ne dizete ruke od onog sto zelite. Cuda mogu da uslede i jasno je da cete uspeti u svojim namerama. Iznenadjenja tek mogu da uslede, sve ostalo  je samo na vama.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Sve ostalo je samo na vama. Neko ste ko ce moci da kaze da je dosao do svog cilja. Bitno je da ne dizete ruke od onoga sto naumite. Nekome ste jako vazni i dragi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Nemojte mariti za tudja misljenja. Dozvolite da vas vodi vase srce jer ono tacno zna sta je za vas najbolje. Naravno da to znaci da treba i da se vratite na staze proslosti ako znate da je to za vas najbolje. Mislite o tome, ostalo je na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2