Vladavina Strelca je pocela:Ovo su promene koje je donela svakom zodijaku!

Vladavina Strelca je pocela:Ovo su promene koje je donela svakom zodijaku!

23. November 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste uspeli u svojim namerama. Sve ostalo je samo na vama. Doci ce sve na svoje, a vi cete konacno moci da kazete da ste dobili sve od cega vam je stalo. Razmislite o tome sta je ono sto zelite jer promene slede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je iskren prema vama, a sve ostalo je na vama. Treba da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Nemojte nikome davati laznu nadu, jer bi ste mogli da zazalite zbog toga.

 

STRELAC

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Sada su pred vama dani kada cete spoznati sta je ono sto zelite. Iznenadjenja mogu da uslede i cini se da sve konacno dolazi na svoje. Razmislite o tome, ali treba da znate da morate sa partnerom iskreno da razgovarate.

 

JARAC

Vladavina strelca je vama donela srecu. Mozda vi toga niste svesni ali do 21.decembra itekako imate vremena da donesete neke odluke i da se zapitate sta je ono sto zelite. Cuda ce biti moguca i jasno je da treba da uzivate u svemu.

 

VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za emocije. Vi cete biti znak koji ce doci do svog cilja. Sve ostalo je na vama, bitno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da sve moze da dodje na svoje.

Mozda vam sada nista ne ide od ruke ali sve moze da se sredi brze nego sto mislite.Nemojte obecavati mnogo vec se fokusirajte na ono do cega vam je stalo. Iznenadjenja slede.

Seiten: 1 2