Ceka ih teska sedmica: Evo kojim znacima nece biti lako u zadnjim danima novembra!

Ceka ih teska sedmica: Evo kojim znacima nece biti lako u zadnjim danima novembra!

26. November 2023 0 Von Dejana

 Pred nama je zadnja sedmica novembra, tokom koje pocinje i decembar.

 

 

 OVAN

Teska sedmica je pred vama. Ali, ono sto treba da znate jeste da nemate drugu opciju osim da budete jaki. Sve je to zivot. Treba da znate da posle svake kise dodje Sunce i da ce tako biti i kada ste vi u pitanju. Dragi OvnovI, ocekuje se malo tezi period. Zvezde govore da stvari mozda nece ici bas kako planirate. Ali, hrabro napred! Ako naidjete na prepreke, neka vam to bude prilika da pokazete svoju snalazljivost.

Razgovarajte sa porodicom ili prijateljima, jer podrska uvek pomaze. Nemojte ni da pomislite na to da se vracate na staze iz proslosti. Ne treba nikome da prastate. Ma koliko da vam je do nekoga stalo, znajte da ljudi koji su vam slomili srce nikako ne zasluzuju jos jednu sansu. Teska sedmica je pred vama ali i sedmica tokom koje cete nauciti jednu jako vaznu lekciju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

 

Drage Ribe, zvezde porucuju da ce vasa mastovitost i osecajnost biti naglasene. Vi ste inace znak za kojeg svi kazu da je previse nezan i osetljiv. Mozda cete osecati mnogo emocija, ali nemojte ih potiskivati. Umesto toga, podelite ih sa svojim najblizima. Mozda ce vam biti lakse kad znate da niste sami u svemu tome. Bice ovo sedmica akda ce neke tajne izaci na videlo i kada vase srce moze biti slomljeno. Ne preostaje vam nista drugo osim da budete jaki.

Moguce je da cete saznati da vas je neko do koga vam je jako stalo slagao. I nista drugo ne mozete da uradite osim da nadjete nacina da iz svega izadjete kao pobednik. Nekim ljudima morate okrenuti svoja ledja ako zelite da dodjete do svoje srece.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Seiten: 1 2