Tokom sedmice od 27.novembra do 3.decembra:Ova iznenadjenja slede!

Tokom sedmice od 27.novembra do 3.decembra:Ova iznenadjenja slede!

26. November 2023 0 Von Dejana

VAGA

Ljubav vam kuca na vrata. Doslo je vreme da i vama krene na bolje. Bitno je da ne odustajete od onog sto naumite. Jednoj vodoliji je stalo do vas i voli vas vise nego sto mislite. Nemojte biti nezahvalni vec je vise cenite.

 

SKORPIJA

Bice ovo dani za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Jednom raku je stalo do toga da vam svoju ljubav dokaze na delu. Razmislite o svojim potrebama. Odluke tek slede.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Vazno je da kazemo da cete tokom ove sedmice biti jako iznenadjeni. Stvar je u tome sto ni vi sami sada ne znate sta je ono sto zelite. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto vec imate. Moze vam biti lepo.

 

JARAC

Smeta vam sto je voljena osoba toliko ljubomorna. Ali, ono sto treba da kazemo jeste da je izvesno da vas ona voli iznad svega. Ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Sve ostalo je na vama, ljubav moze da pobedi.

 

VODOLIJA

Jako je vazno da kazemo da dolaze dani za promene. Sve ostalo je samo na vama. Pustite da vas vodi vase srce i znajte da ce sve biti moguce. Bice ovo dani za velika desavanja i napokon cete uspeti u svojim planovima i namerama.

 

RIBE

Nemojte zaboraviti sta je ono sto zelite. Iznenadjenja svakako da mogu da uslede. Konacno cete doneti neke odluke. Moguce je da cete tokom ove sedmice biti spremni da nekome iz proslosti zauvek kazete zbogom.

Seiten: 1 2