Karma u sedmici od 19. do 25.februara:Sve ce biti moguce!

Karma u sedmici od 19. do 25.februara:Sve ce biti moguce!

18. Februara 2024 0 By Dejana

Dolazi period za promene. Dolazi period za iznenadjenja.

 

 OVAN

Karma ce biti na vasoj strani. To je ono sto moramo da kazemo. Nema razloga da brinete. Vi ste znak koji se oduvek bori za ono sto hoce. Sve ostalo je na vama. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Razmislite o tome. Bice ovo dani tokom kojih ce sve biti moguce. Bice ovo lep period.

 

 BLIZANCI

Nemojte odustajati od onog sto zelite. Vama sledi period tokom kojeg cete uspeti u svojim zamislima i planovima. Jedan lav je spreman da vam u svemu bude podrska. Da li vi zelite da sa nekim pocnete ispocetka?

 

RAK

Vazno je da kazemo da ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Fokusirajte se na ono do cega vam je stalo i slusajte svoje srce. Neko je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze.

 

 LAV

Ono sto je vazno da znate jeste da je jednom lavu stalo do vas. Ali vasa ljubavna kombinacija je teska bas zato sto ste isti. Oboje zelite da dominirate i to vam je velika greska. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u svemu sto sledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jednom raku ste vazni i dragi. Ostanite ono sto jeste i nemojte se ni zbog koga menjati. Bitno je da se ponasate  onako kako zeli vase srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2