Karma u sedmici od 19. do 25.februara:Sve ce biti moguce!

Karma u sedmici od 19. do 25.februara:Sve ce biti moguce!

18. Februara 2024 0 By Dejana

VAGA

Bice ovo period tokom kojeg cete doci do svog cilja. Dakle karma ce biti na vasoj strani. Idite ka svom cilju i uzivajte u svemu sto sledi. Itekako je moguce da ce ljubav da pobedi. Vi ste to i zasluzili bez imalo sumnje.

 

 SKORPIJA

Sledi period za promene. Nema razloga za brigu. Vi ste neko ko tacno zna sta je ono sto hoce. Niste nikome slomili srce, niste nikoga povredili. Nema razloga da se plasite onoga sto sledi, sreca moze da usledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto je vazno da znate jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Razmislite o tome da li ste vi spremni za novu ljubav. Nekome je stalo do toga da vas usreci i da vam bude podrska.

 

 JARAC

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je napokon srecan. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Nemojte odustajati od svojih zamisli pa cak i ako vam deluje da ocekujete mnogo.

 

 VODOLIJA

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Fokusirajte se na ono do cega vam je stalo jer je mnogo toga sada samo na vama. Mislite o tome.

 

 RIBE

Jako je vazno da znate da je ovo vreme kada ce karma da ucini svoje. Vi ste osoba koja se bori za ono sto hoce i za one do kojih vam je stalo. Cinili ste dobro i doslo je vreme da vam se dobrim i vrati.

Stranice: 1 2