U narednih sedam dana ce neko biti srecniji nego ikada,ali nekome ce srce biti slomljeno!

U narednih sedam dana ce neko biti srecniji nego ikada,ali nekome ce srce biti slomljeno!

18. Februara 2024 0 By Dejana

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je doslo vreme da se neko suoci sa karmom…

 

 OVAN

U narednih sedam dana vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je jako iznenadjen. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Neko vas voli iskreno i stalo mu je vise nego sto mozete da zamislite.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da je i nemoguce moguce kada ste vi u pitanju. U narednih sedam dana dolazi do toga da se kolo srece okrene. Vazno je da znate da neke zelje mogu konacno da se ostvare.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ste voljeni. Nekome je stalo do vas i voli vas vise nego sto mislite. Sve ostalo je samo na vama. Ucinite ono sto nalaze vase srce jer ono zna sta vam zapravo treba za srecu. Mislite o tome.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u narednih sedam dana biti srecni. Da vam sledi period za promene i da ste vi znak koji ce moci da kaze da su mu usledila iznenadjenja. Neko vas voli iskreno i spreman je da se bori za vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Imajte na umu da je ovo period tokom kojeg cete dobiti ono sto zelite. Bice ovo period za velike stvari i cini se da je i nemoguce moguce.

 

 DEVICA

Ljubav je ono sto vam nedostaje.

Vi silno zelite da imate nekoga ko ce vas voleti ali sada nije pravo vreme za to.Dajte sebi vremena da shvatite sta zelite. Ostalo je do vas.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2