U narednih sedam dana ce neko biti srecniji nego ikada,ali nekome ce srce biti slomljeno!

U narednih sedam dana ce neko biti srecniji nego ikada,ali nekome ce srce biti slomljeno!

18. Februara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je vase drugo ime. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Ostanite ono sto jeste i fokusirajte se na ono do cega vam je stalo. Sreca ce biti na vasoj strani i posvetite se sebi.

 

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam treba. Da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Sve ostalo je na vama. Bice ovo period za velike stvari i znajte da je i nemoguce moguce u danima pred nama. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli.

 

STRELAC

Ono sto je vazno da znate jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i veran i da mu je iskreno stalo. Sve ostalo je do vas. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni i ako tako i ostane. Neka vas zivot bude vasa stvar.

 

 JARAC

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Da li ste spremni za velike promene, to je na vama. No, cinjenica je da postoji neko ko ce vam u svemu biti podrska.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za velike stvari. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu. Uzivajte u svemu sto sledi jer vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sreca ce vama biti naklonjena.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ostanite ono sto jeste i nemojte zaboraviti da je sada sve moguce. No, ako nekome iz proslosti oprostite…Ta osoba ce ponovo da vam slomi srce.

Stranice: 1 2