Pocela je nova sedmica,i ovim znacima ce nazalost doneti razocarenje…

Pocela je nova sedmica,i ovim znacima ce nazalost doneti razocarenje…

26. Februara 2024 0 By Luca

   STRELAC

Nova sedmica januara ce vama doneti probleme na polju posla. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali prosto nista nije onako kako bi ste zeleli i zao nam je zbog toga. Cini se da vas cekaju neke velike odluke ali i problemi na radnom mestu koje niste ocekivali. Vi zapravo u svom kolektivu imate nekoga ko vam glumi prijatelja. Nekoga ko vam je jako blizak,a ko zapravo samo ceka jednu vasu gresku…

Dakle, budite pazljivi u danima koji su pred nama i posvetite se sebi. Nas savet je da cutite o svojim planovima i da ni sa kim ne delite svoje ideje. Moglo bi doci cak i do toga da vi budete  neko ko ce naci resenje za probleme na radnom mestu… Ali, da ce ta osoba kojoj verujete, i kojoj se poverite, sve to da iskoristi protiv vas. Tako da vasu ideju predstavi kao svoju…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

    RIBE

Vi cete biti neko kome ce nova sedmica doneti razocarenja. Nova sedmica ce doneti promene, jer cete videti necije pravo lice. Moguce je da ce nazalost vase srce bilo voljeno,i da sada mislite da nista nece moci da pokvari vasu srecu. No, polako.

Nazalost ce doci do toga da vam neko slomi srce. Da cete prosto shvatiti da  je neko na los nacin iskoristio vasu cistu i iskrenu emociju. Naravno da vam nece biti lako ali da je vazno da imate na umu da prosto morate biti jaki. Znajte da posle svake kise dodje Sunce i da ce tako biti i u vasem slucaju.

Nova sedmica januara ce biti prilika da naucite jednu vaznu lekciju na tezi nacin,a to je da vas ne voli svako ko vam kaze.

Nakon nje, teze cete verovati ljudima,ali ce vas neko teze i povrediti. Ovo ce biti sedmica za  promene…

Stranice: 1 2