U prvim danima aprila slede promene koje niko nije ocekivao!

U prvim danima aprila slede promene koje niko nije ocekivao!

30. März 2024 0 Von Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Da imate nekoga ko ce vas voleti, nekoga ko ce vam u svemu biti oslonac i podrska. Ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni, samo slusajte svoje srce i sve ce doci na svoje.

 

SKORPIJA

Emocije su vam na prvom mestu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Nemojte zaboraviti da je mnogo toga na vama i da ste neko ko ce dobiti ono o cemu je mastao. Pustite da vas vodi srce jer iznenadjenja svakako slede.

 

 STRELAC

Moguce je da cete doziveti jedan jako lep susret. Osoba iz vase proslosti i dalje misli na vas. Vrlo uskoro ce doci do toga da vam se ponovo putevi ukrste, a vi cete konacno biti srecniji nego ikada do sada. Mislite o tome.

 

 JARAC

Ovo je period za promene. Doci ce do toga da konacno upoznate nekoga ko ce vas voleti iskreno i svim srcem. Nemojte mariti za tudja misljenja. Bice ovo dani za velike stvari i ljubav konacno sledi, iako se vama tako ne cini.

 

VODOLIJA

Ovo je period za promene i za ljubav. Imajte na umu da je sve moguce. Uzivajte u naletu emocija. Bice ovo trenuci tokom kojih cete uspeti u svemu sto naumite, i vazno je da ne ocekujete mnogo vec da uzivate u onome sto vec imate.

 

RIBE

Odlicno cete biti raspolozeni. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko iz vase blizine ko je spreman da se bori za vas. Sve ostalo je na vama. Imajte na umu da nema sumnje da cete opstati u svemu sto zelite jer srecu zasluzujete. U prvim danima aprila promene slede.

Seiten: 1 2