U narednim danima:Ovan,Vodolija i Strelac ce doziveti nesto zanimljivo…

U narednim danima:Ovan,Vodolija i Strelac ce doziveti nesto zanimljivo…

1. April 2024 0 Von Dejana

 VAGA

Ono sto je vazno da znate jeste da je vazno da znate da su ovo dani za velike stvari. Bitno je da uzivate u naletu emocija. Ako postoji neko o kome mastate mozda cete u narednim danima spoznati neciju emociju. Mozda ta osoba oseca isto sto i vi.

 

SKORPIJA

Ljubomora vam je i dalje veliki problem. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Sledi vam prilika za promene. Ali, ako zelite da volite i budete voljeni, morate da verujete voljenoj osobi. Vi nesvesno kvarite ono sto imate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ljubav je vama jako vazna ali ovo nisu dani za emocije. Ma koliko da vam je tesko sada je bolje da se fokusirate na posao. Na tom polju cete biti jako uspesni. Kada pricamo o ljubavi, morate da cekate da dodju bolji dani.

 

JARAC

Nemojte ocekivati mnogo. Moze se reci da cete se na neki nacin razocarati. Postoji neko koga volite iznad svega, ali je cinjenica da ta osoba prema vama nije bila iskrena. Sada ce vam biti jako tesko i mozda srce ce biti slomljeno.

 

VODOLIJA

Ovo je vreme za desavanja koja vi sada niste ocekivali. Mozda cete moci da kazete da je doslo vreme da neke odluke donesete. Ako mastate o nekome iz vase proslosti sada je pravo vreme da ucinite prvi korak. Nece vam ego niti ponos doneti nista dobro.

 

 RIBE

U narednim danima sledi niz promena. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo sjajni dani za vas, ali je vazno da imate na umu da morate biti iskreni. Pa cak i ako nekome slomite srce, sve je bolje od davanja lazne nade.

Seiten: 1 2