Horoskop za naredne dve sedmice:Jednom znaku karma sprema caroliju!

Horoskop za naredne dve sedmice:Jednom znaku karma sprema caroliju!

2. Aprila 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste srecni. No, naravno, bice i onih znakova koji ce patiti kao nikada ranije…

 

 OVAN

Naredne dve sedmice donose promene. Vi cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko ste ko je spreman da ide na sve ili nista, ali je vazno da kazemo da vi nikada ne gradite svoju srecu na tudjim suzama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da uzivate u svemu sto sledi. Vi ste neko kome sledi niz lepih desavanja. Posle teskih dana i tuge koju ste doziveli vi cete doziveti da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju emociju.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da je doslo vreme za promene i da ste neko ko ce uspeti u onome sto naumi. Ucinite onako kako nalaze srce i radujte se u danima pred nama. Zaista je ovo period za ostvarenje zelja.

 

 RAK

Ono sto je vazno da znate jeste da cete biti miljenik sudbine. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Odluku donosite vi ali treba da znate da je cinjenica da vas ta osoba voli iznad svega. Mislite o tome i radujte se.

 

 LAV

Jako je bitno da kazemo da je doslo vreme da se radujete. Da ce naredne dve sedmice doneti promene i da ste neko kome sledi niz divnih desavanja. Ako ste slobodni moramo da kazemo da je moguce da cete doziveti i ljubav na prvi pogled.

 

 DEVICA

Ovo je vreme za promene i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Cinite onako kako kako nalaze vase srce. Vazno je da znate da je doslo vreme da neko dobije ono sto zeli. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2