Dnevni ljubavni horoskop za petak:Vreme je za cuda!

Dnevni ljubavni horoskop za petak:Vreme je za cuda!

4. Aprila 2024 0 By Dejana

 Ono sto mozemo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da bi jedan znak konacno mogao da dobije sve o cemu masta.

 

OVAN

Vama ce ovaj petak biti jako lep i caroban. Mozemo cak da kazemo da nema nimalo sumnje da ce vam upravo ovaj dan doneti ostvarenje jedne velike zelje. Posle niza suza, sreca ce konacno pokucati na vasa vrata.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli. Dan koji je pred nama ce doneti dilemu da li ste spremni da toj osobi date sansu. Sve je na vama. Razmislite o tome sta zelite i znajte da ce cuda biti moguca.

 

BLIZANCI

Konacno, petak kada cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Da li ste spremni da toj osobi date sansu, to je ipak samo na vama.

 

 RAK

Morate znati sta je ono sto zelite. Ko je osoba koja prema vama gaji emocije, i da li zelite ista sa njom. U redu je ako ne zelite, ali nemojte joj davati laznu nadu. Ona nije zasluzila da joj slomite srce. Mislite o tome.

 

 LAV

Konacno, ovo ce biti petak kada cete moci da kazete da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Recite istinu ma koliko da bila bolna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da cinite onako kako vam nalaze vase srce. Bice ovo dan za romansu i cuda ce svakako biti moguca kada su u pitanju dani koji su pred nama. Nemojte cinti ono sto ne zelite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2