Retrogradni Merkur je na snazi do 25.aprila:Bice ovo ludi dani sa ludim desavanjima!

Retrogradni Merkur je na snazi do 25.aprila:Bice ovo ludi dani sa ludim desavanjima!

4. Aprila 2024 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je ovo jako zanimljiv period.

 

OVAN

Merkur ce vama doneti niz desavanja i promena koje niko od vas nije ocekivao. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da uzivate u svemu sto sledi i da se posvetite sebi. Mozda vam bas i nece biti lako.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bice ovo trenuci tokom kojih cete uspeti u svemu sto naumite. Nemojte ocekivati mnogo ali znajte da sreca moze da usledi.

 

BLIZANCI

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Nemojte davati laznu nadu nikako. Bitno je da znate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Bice ovo zanimljiv period. Mislite o tome. Nemojte odustajati.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle merkur ce vama doneti neke lepe stvari, a vi ste neko ko ce moci da kaze da je konacno srecan. Mozda cete moci da kazete da je konacno sreca dosla u vas zivot. Ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Ljubav je ono sto vam je sada na prvom mestu. Retrogradni merkur na vas tako deluje da cete pozeleti da vratite neke ljude iz svog zivota. Da li ce doci do toga to je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

 

DEVICA

Ovo je period za promene. Imajte na umu da je ovo vas srecan period. Da je moguce da cete uspeti u svemu sto naumite. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Nekome ste stalno u mislima i iskreno vas voli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2