Subota je vreme je za odluke i promene!

Subota je vreme je za odluke i promene!

19. Aprila 2024 0 By Luca

 VAGA

Ono sto je bitno da  znate jeste da vam je velika greska sto uporno gledate unazad. Tamo se nista nije promenilo. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, ali znajte da vasa sreca nije na stazama na kojima ste vec bili.

 

 SKORPIJA

Vazno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zamislite. Postoji neko ko vas voli svim srcem i ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.  Ovo ce biti dan kada ce sve biti moguce i kada slede trenuci za pamcenje.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da su pred vama dani za srecu. Dakle samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju.  Ova subota moze da donese lepe vesti i srecu o kakvoj ste do sada samo mastali.

 

 JARAC

Vreme je da  mislite na sebe, i nemojte odustajati od onog do cega vam je stalo. Zivot je samo jedan i vazno je da imate na umu da vas neko voli iznad svega. Samo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Neko je spreman da se bori za vas.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dan za ljubav i dan kada ce sreca da vas pogleda. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite i da se vodite time da je pred vama sjajan period. Zivot je jedan, uzivajte u njemu na pravi nacin. Vreme je da i vama krene na bolje.

 

 RIBE

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dakle vi ste neko ko ce u danu koji je pred nama sazanti jako lepe vesti. Nema bas nimalo sumnje da sledi  ostvarenje jedne velike zelje.

 

Stranice: 1 2