Tokom vikenda:Ovim znacima stize vest koja moze promeniti sve!

Tokom vikenda:Ovim znacima stize vest koja moze promeniti sve!

16. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da imate na umu da slede dani za romansu. Dakle imajte na  umu da sledi prilika kada cete dobiti ono do cega vam je stalo. Nekada zadnji pokusaj vodi do cilja, mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su pred vama dani za srecu. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Ako odlucite da se borite za njega onda znajte da vam je sreca nikada bliza.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da cete tokom vikenda doneti niz lepih odluka. Konacno cete shvatit sta je ono sto je najbolje za vas i ponasacete se u skladu sa tim. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani za ljubav. Samo nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete ziveti i koga cete voleti. Postoji neko kome ste jako vazni i dragi i ko jedva ceka da vam to dokaze i pokaze.

 

 VODOLIJA

Emocije su vam na prvom mestu. Razmislite o tome. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bolje recite istinu ma koliko da bila gorka, sve je bolje od lazne nade… Sve se na kraju sazna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da su njegove emocije prema vama takve. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Cuda itekako mogu da uslede.

 

Stranice: 1 2