Dnevni ljubavni horoskop za 4.maj:Bice ovo dan za pravu ljubav…

Dnevni ljubavni horoskop za 4.maj:Bice ovo dan za pravu ljubav…

3. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vazno da imate na umu jeste da je sada pred vama dan za pravu ljubav. Vi ste znak koji ima stav i koji zna sta je ono sto zeli. Ovaj cetvrtak moze da bude prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ljubav vam je jako vazna. Vi zelite da imate kraj sebe nekoga na koga mozete da se oslonite. Bice ovo dan kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima i to je jedino sto je iskreno bitno.

 

 STRELAC

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko kome ste vazni i dragi. Ovo bi mogao da bude dan kada ce ljubav da pobedi i kada cete biti nikada blizi ostvarenju svoje velike zelje. Emocije su vam naglasene.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Samo se fokusirajte na ono sto zelite i slusajte svoje srce. Emocije ce vam biti naglasene u danima pred nama i moci cete da kazete da je sreca tu.

 

 VODOLIJA

Konacno, sreca u najavi. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce vama ovaj cetvrtak biti prilika da pocnete ispocetka.

Moramo reci da je mnogo toga sada na vama.

 

 RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Bice ovo dan kada bi ste mogli da kazete da ste nagradjeni od strane karme. Ako do sada niste pronasli svoju srodnu dusu znajte je samo pitanje dana kada ce do toga doci…

 

Stranice: 1 2