Mesecni horoskop za oktobar:Vreme je da saznate sta vam ovaj mesec donosi!

Mesecni horoskop za oktobar:Vreme je da saznate sta vam ovaj mesec donosi!

27. Septembra 2023 0 By Dejana

 Naredni period donosi niz promena koje niko nije ocekivao.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da je jasno da ce oktobar biti mesec tokom kojeg vama slede iznenadjenja. Bitno je da ne ocekujete mnogo. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Razmislite o tome.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je stalo. Sledi vam prilika da vam se kolo srece okrene. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani tokom kojih cete doci do svog cilja i uzivati iskreno.

 

 BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete sve ono o cemu ste do sada mastali. Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama. Voli vas vise nego sto mozete da zamislite i to je ono sto je vaznije od svega.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Ostanite ono sto jeste. Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama. Jasno je da vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Bice ovo sjajni dani.

 

 LAV

Odlicno se osecate. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bitno je da ostanete ono sto jeste. Slusajte svoje srce jer su sada pred vama dani tokom kojih cete doziveti da se kolo srece okrene. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko je spreman da se bori i da kao takvi privlacite paznju na svakom koraku.  Samim tim nije ni cudno sto ste iskreno voljeni i sto oktobar moze biti apsolutno predivan.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2