Mesecni horoskop za oktobar:Vreme je da saznate sta vam ovaj mesec donosi!

Mesecni horoskop za oktobar:Vreme je da saznate sta vam ovaj mesec donosi!

27. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da i vama krene na bolje. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Sledi vam prilika da dobijete ono o cemu mastate. Cuda ce biti moguca i cini se da sve dolazi na svoje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostanite ono sto jeste i nemojte nikome dozvoliti da vam prica kako cete ziveti. Bice ovo vrlo zanimljiv period i cini se da konacno sve dolazi na svoje.

 

 STRELAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Postoji neko iz vase proslosti ko vas iskreno voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Slede trenuci tokom kojih moze sve da dodje na svoje.

 

 JARAC

Konacno je doslo vreme za pravu ljubav. Ostanite ono sto jeste. Oktobar ce biti zanimljiv i nema nimalo sumnje da sve dolazi na svoje. Posvetite se sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Bice ovo zanimljiv mesec bez imalo sumnje i vi ste to i zasluzili.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Nemojte dizati ruke od onog sto naumite, sreca vam je konacno na dohvat ruke. Mislite o tome.

 

 RIBE

Jako je vazno da kazemo da su sada pred vama dani kada ce zelje da se ostvare. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u svemu sto sledi. Bice ovo prilika da se neke zelje ostvare. Nemojte dizati ruke od svojih zamisli. Ljubav vam kuca na vrata.

Stranice: 1 2