Horoskop po ciganskim kartama za naredne dve sedmice:Nemojte bezati od istine!

Horoskop po ciganskim kartama za naredne dve sedmice:Nemojte bezati od istine!

23. Novembra 2023 0 By Dejana

Dragi nasi, pred vama je horoskop po ciganskim kartama za naredne dve sedmice. Evo prilike da saznate sta vas ceka.

 

 OVAN

Sudeci po ciganskim kartama, doslo je vreme i za vasu srecu. To je ono sto moramo da naglasimo na samom pocetku. Neko ste ko je mnogo patio ali sada su konacno pred vama dani za srecu. Ostanite ono sto jeste, iznenadjenja tek slede.

 

BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Dakle vazno je da ne obecavate mnogo vec da prosto uzivate u svemu sto sledi. Bitno je da znate sta je ono sto zeli vase srce. Razmislite o tome, iznenadjenja su moguca.

 

BLIZANCI

Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Jednom raku je stalo do vas, spreman je da vas voli, da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome. Itekako sve moze da dodje na svoje.

 

RAK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren, da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je zaista samo na vama. Ne treba da obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Mislite o tome.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da je, sudeci po ciganskim kartama, doslo vreme da razmislite o svojim zeljama. Ali, bitno je da ne odustajete od onog sto naumite. Ako su zelje realne, u redu je boriti se za njih. No, ako nisu znate sta vam je ciniti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Jedan rak je spreman da vam svoje emocije dokaze na delu. Da li cete mu dati sansu ili ne, to je samo na vama. Imajte na umu da je bitno da uzivate u onome sto imate. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam u svemu bude podrska.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2