Horoskop po ciganskim kartama za naredne dve sedmice:Nemojte bezati od istine!

Horoskop po ciganskim kartama za naredne dve sedmice:Nemojte bezati od istine!

23. November 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Nemojte zaboraviti da je zivot samo jedan i da je sve ostalo na vama. Imacete srece vise nego sto mozete da zamislite, a nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

 

 SKORPIJA

Jedan rak je iskren u svojim namerama i emocijama sa vama. Doslo je vreme da donesete neke odluke. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da pokusa jos jednom. Zapitajte se sta je ono sto vam treba i ponasajte se u skladu sa tim.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Ljubav vam kuca na vrata. Imajte na umu da moze sve doci na svoje brze nego sto mislite. Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama i itekako da bi mogao da vas usreci. Pitanje je samo da li vi to zelite i da li ste zapravo spremni.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko zna sta hoce i ko ume da se bori za ono do cega mu je stalo. Krenite ka svom cilju i ucinite kako nalaze vase srce. Sve ce doci na svoje vrlo brzo.

 

VODOLIJA

Nemojte obecavati previse vec uzivajte u onome sto vec imate. Bitno je da kazemo da je doslo vreme za promene. Posvetite se sebi i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama. Jednom raku je stalo do vas i nema nimalo sumnje da je iskren.

 

RIBE

Sudeci po ciganskim kartama vi ste znak kojem sledi prilika da dodje do svog cilja. Dugo ste patili ali svemu tome dolazi kraj. Bice ovo period kada cete moci da napredujete na polju karijere. Ostalo je na vama.

Seiten: 1 2